Bli medlem i Kundklubben Zinnia!

Hur blir jag medlem?

Du blir enkelt medlem i kundklubben Zinnia här ovanför eller på hemsidans startsida. Det enda du behöver göra är att fylla i de fält som är angivna på sidan och klicka på ”Anmäl mig”. Du kommer inom snar framtid kunna anmäla dig in i klubben i butiken också.

Är det gratis att vara med i klubben?

Ja, medlemskapet är helt kostnadsfritt.

Är det någon åldersgräns för att vara med i kundklubben Zinnia?

Ja, det är en åldersgräns på 16 år.

Hur får jag mina klubberbjudanden?

Erbjudanden blir sänt till den e-postadress du angav i anmälan, därför är det viktigt att du är noga med att skriva in rätt adress.

Hur går jag ur klubben?

Vill du inte längre vara med i klubben så avslutar du ditt medlemskap enkelt genom att skicka ett e-postmeddelande till medlemzinnia@gmail.com med ämne ”avsluta medlemskap”. Det behöver inte vara med någon anledning eller beskrivning.

Jag har ändrat min e-postadress, hur gör jag?

Är det några uppgifter som du har angivit i anmälan som har blivit ändrade med tiden eller att du har skickat in fel uppgifter så går det lätt att ändra. Skicka ett meddelande till medlemzinnia@gmail.com med ämne ”ändra uppgifter” och skriv ned din tidigare uppgift och därefter den nya, rätta uppgiften.

Varför ska jag ange mitt födelseår?

Den ena anledningen är för att se i vilka åldrar som våra medlemmar är i,  detta kan i sin tur styra marknadsföringen, erbjudandena och t.o.m butikens sortiment. Den andra anledningen är för att klubben har en åldersgräns på 16 år.